BOUW JE DROOM
 
Meer inkomen, meer vrije tijd, financiële onafhankelijkheid!

 

 

Wie ben  ik?

Hallo mijn naam is Wendy van de Groep


Jarenlang heb ik gewerkt in de zorg. Ik kon daar echter niet vinden wat ik precies zocht: kon me niet ontwikkelen en niet verder groeien qua inkomsten. Daarnaast werkte ik onregelmatige uren weekenden, feestdagen, waardoor mijn sociale leven en mijn gezin onder druk kwamen te staan. Bij mij bestond de twijfel of ik nog wel wilde werken in de zorg. Ik ben om me heen gaan kijken wat er nog meer was.  Ik droomde er altijd al van om mijn eigen tijd in te kunnen delen dus flexibel werken en eigen baas te kunnen zijn. 

En toen kwam ik dit unieke concept tegen met de mogelijkheid tot zelfstandigheid en financiële vrijheid.

 

Zo kwam ik in 2013 in aanraking met deze manier van werken, ik ben mij gaan verdiepen in het concept en was blij verrast wat het mij voor mogelijkheden biedt.  Wat mij enorm aanspreekt is  het eigen baas zijn en mijn eigen tijd in te kunnen delen zodat ik tijd heb voor mijn gezin en mijn hobby’s en kan bouwen aan mijn dromen. Ook andere mensen helpen en persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk voor mij.
Met deze werkwijze zag ik de mogelijkheid om een blijvend inkomen op te bouwen waardoor ik nu onafhankelijk ben geworden van een loondienstverband.


Ik werk nu parttime deels vanuit huis. Mijn uren zijn flexibel en ik ben dus baas over mijn eigen tijd. Hierdoor kan ik meer tijd creëren voor mijn gezin en natuurlijk ook voor mezelf. 

 

Mijn huidige ‘werk’ is met de ervaring die ik heb opgedaan mensen te helpen een blijvende inkomstenbron op te bouwen, zodat ook zij kunnen bouwen aan hun droom

Lees verderOns Team